ОСТАННІ НОВИНИ

6 вересня на Львівщині прощаються із трьома захисниками

Андрій Котенський

|

У п’ятницю, 6 вересня, Львівщина прощається із трьома захисниками,  що загинули від рук окупантів, захищаючи Україну. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Іван Талпа – уродженець села Нові Бутори Одеської області.

Учасник Антитерористичної операції. У час важких боїв під Іловайськом отримав поранення. Згодом вступив до лав 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу, в складі якої продовжив боронити державу в часи повномасштабного вторгнення. Виконував бойові завдання на Миколаївщині, Херсонщині та Донеччині.

Нагороджений медаллю «За мужність ІІІ ступеня».

Володимир Леонтьєв – львів’янин.

Проходив курси для пілотів дронів та дуже любив займатися цією справою.

Під час повномасштабного російського вторгнення добровільно пішов боронити Україну до лав 67-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на всій лінії фронту. Нагороджений відзнакою «Учасник бойових дій».

Володимир Федорович – житель Радехова Червоноградського району.

Був старшим солдатом, старшим навідником мінометного взводу роти вогневої підтримки. Загинув 31 серпня 2024 року у Донецькій області.

Щоденно о 9 годині вшановуємо хвилиною мовчання світлу памʼять усіх, хто загинув за Україну через російську агресію. Вічна памʼять усім полеглим захисникам.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіш і новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *