ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яна водійка спричинила ДТП і втекла

Олег Дерев'янко

|

У Львові жінка у стані сильного алкогольного сп’яніння в’їхала у припаркований автомобіль та втекла з місця аварії. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівської області.

Випадок стався на вулиці Замарстинівській, де водійка автомобіля Peugeot 107 в’їхала у припаркований автомобіль Honda Accord та покинула місце аварії.

Згодом жінка повернулася пішки, аби знайти керманича розбитого авто і натрапила на поліцію. Перевірка на пристрої «Драгер» показала, що її вміст алкоголю в крові становив 3,04 проміле.

Вона отримала три протоколи: за скоєну ДТП, за залишення місця події та за керування у стані сп’яніння.

Крім п’яної водійки, патрульні затримали ще одного нетверезого водія. Інцидент стався на вулиці Морозенка, де водій автомобіля Mercedes-Benz 318 не зупинився на вимогу поліцейських. Керманич почав втікати, але втратив контроль над автомобілем і врізався у перешкоду.

38-річний водій мав ознаки алкогольного сп’яніння. Перевірку погодився пройти у медичному закладі – 2,35 проміле.

На нього склали постанову за порушення ПДР та три протоколи: за невиконання вимог про зупинку, за скоєну ДТП та за керування в стані сп’яніння.

У поліції додали, що за вісім місяців 2024 року через нетверезих водіїв сталося 150 ДТП з потерпілими, в яких травмувалися 207 людей і 18 загинули.Поліція склала 6684 протоколів на водіїв у стані сп’яніння.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *