ОСТАННІ НОВИНИ

Верховна Рада провалила голосування за звільнення міністерки Верещук

Олег Дерев'янко

|

Верховна Рада провалила голосування за звільнення Ірини Верещук з посади віцепрем’єр-міністерки – міністерки з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій. Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк.

За відповідне рішення проголосували лише 214 народних обранців.

Народна депутатка Ірина Геращенко повідомила, що Верещук прийшла 4 вересня на звіт до профільного комітету Верховної Ради з прав людини: «Заявила, що вона – солдат. Команда сказала написати заяву – вона написала». А втім, у сесійній залі міністерка не з’явилася.

Зазначимо, 44-річну Ірину Верещук призначили віцепремʼєркою — міністеркою з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України у листопаді 2021 року.  У 2010-2015 роках вона була міською головою Рави-Руської на Львівщині.

Нагадаємо, 3 вересня Верещук повідомила, що йде з посади.

«Майже після трьох років в уряді написала заяву про відставку», – сповістила вона і подякувала всім за спільну роботу.

Також у відставку йдуть ще три українські міністри, голова Фонду держмайна та віцепремʼєрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції. Всі вони теж подали заяви на звільнення подали 3 вересня.

Того ж таки 3 вересня Володимир Зеленський звільнив заступника голови Офісу президента Ростислава Шурму.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *