ОСТАННІ НОВИНИ

Сили ППО вночі збили 27 з 35 «Шахедів»

Олег Дерев'янко

|

У ніч на вівторок, 3 вересня, російські війська атакували Україну трьома балістичними ракетами «Іскандер-М»/KN-23, керованою авіаційною ракетою Х-59/69 та 35 ударними дронами Shahed 131/136. Сили ППО збили 27 ворожих безпілотників. Про це Львівському порталу повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Балістичні ракети рашисти запустили з території тимчасово окупованого Криму, а авіаційну ракету – з Курської області. Звідти ж, а також з мису Чауда в Криму, окупанти запустили «Шахеди».

До відбиття повітряного нападу противника залучали авіацію, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

У результаті протиповітряного бою збили 27 ударних БпЛА Shahed-131/136, шість – локаційно втрачені, інформація про руйнування чи потерпілих не надходила.

Ще два ворожі безпілотники полетіли в напрямку Бєлгородської області та окупованої Донеччини.

Протиповітряна оборона працювала у Київській, Одеській, Харківській, Миколаївській, Херсонській, Полтавській, Чернігівській та Сумській областях.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *