ОСТАННІ НОВИНИ

Рашисти атакували готель у Запоріжжі: загинула власниця та її син

Наталя Дуляба

|

Російські окупанти вдарили по готельно-відпочинковому комплексі у Запоріжжі і вбили власницю, 8-річного сина, а її чоловіка і доньку важко поранили. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі генпрокурора.

За даними слідства, у понеділок ввечері, 2 вересня, орієнтовно о 23:00 війська РФ здійснили ракетний удар по цивільному обʼєкту у Запоріжжі — готельному комплексу, який знаходиться у спальному районі.

Внаслідок прямого влучання ворожої ракети постраждала родина власників.  Жінка та 8-річний син загинули. ЇЇ чоловік та 13-річна донька у важкому стані перебувають у лікарні.

Доповнено: згодом у ДСНС уточнили, що йдеться про готельний комплекс «Гранд-Палац». Кількість жертв зросла до шести осіб — ще дві жінки самостійно звернулися по допомогу до медиків. Одна з них перебуває в тяжкому стані через контузію.

Вибуховою хвилею та уламками пошкоджено багатоповерхівки, які розташовані поруч, та автомобілі місцевих мешканців.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *