ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині розшукали 412 зниклих дітей

Наталя Дуляба

|

За вісім місяців 2024 року на Львівщині зникли 412 дітей, всіх їх правоохоронці зуміли знайти. Про це Львівському порталу повідомили в обласному управлінні Нацполіції.

З-поміж усіх 412 зниклих дітей 238 були малолітніми. Щодо малюків, які загубились, у поліцію звертались як у Львові, так і на території області.

Правоохоронці розшукали всіх дітей і передали батькам чи законним представникам. Більше того, місця перебування 398 дітлахів, тобто абсолютної більшості зниклих, встановили протягом доби після отримання відповідної заяви.

З усіма дітьми та з їхніми родичами правоохоронці провели профілактичні бесіди.

«Закликаємо: спілкуйтеся зі своїми дітьми, знайте їхніх друзів та інтереси. Протягом дня регулярно зв’язуйтеся зі своєю дитиною, а маленьких діток постійно тримайте у полі зору та не залишайте без нагляду», — наголошують правоохоронці.

Якщо ваша дитина зникла, телефонуйте на оперативну лінію 102. Під час спілкування з оператором повідомте таку інформацію: вік, стать, особливі прикмети, у чому була вдягнена, що мала з собою, номер мобільного та будь-яку іншу інформацію, що допоможе у розшуку, а також обов’язково надайте поліцейським фото дитини.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *