ОСТАННІ НОВИНИ

Рашисти дроном атакували авто поліції на Харківщині

Андрій Котенський

|

У результаті дронової атаки ворога на Харківщині під час несення служби загинув поліцейський Олександр Попович. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Харківської області.

Старший інспектор роти № 2 батальйону № 1 полку поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в Харківській області капітан поліції Олександр Попович помер 31 серпня у лікарні від тяжких осколкових поранень.

За даними відомства, близько 19:30 у місті Куп’янськ російський FPV-дрон атакував службовий автомобіль, у якому перебували троє поліцейських. Всі вони зазнали осколкових поранень та були госпіталізовані. Попри зусилля лікарів, життя Олександра обірвалося.

Близько 20 років свого життя Олександр Попович служив в органах внутрішніх справ, служив українському народові. Під час повномасштабного вторгнення російських збройних сил в Україну виконував свої професійні обов’язки, долучався до гуманітарних місій в одному з найнебезпечніших районів Харківської області.

Йому було лише 44 роки. У чоловіка залишилась мати, дружина, син та донька.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *