ОСТАННІ НОВИНИ

У ТЦК прокоментували затримання ними водія автобуса в Яремче 

Наталія Жолинська

|

Івано-Франківський центр комплектування та соцпідтримки дав коментар щодо затримання водія туристичного автобуса, який прямував з Полтавщини. Про це повідомив Івано-Франківський ТЦК СП.

За словами працівників центру, водій туристичного автобуса з Полтави порушив правила військового обліку, не має права на відстрочку та не заброньований.

«Під час проведення мобілізаційних заходів мобільною групою Надвірнянського ТЦК та СП Івано-Франківської області було виявлено громадянина України призовного віку. В ході спілкування з ним з’ясувалося, що він порушив військовий облік і не має права на відстрочку або бронювання.

З огляду на це, громадянину запропонували пройти військово-лікарську комісію, на що він добровільно погодився. За результатами ВЛК чоловіка визнали придатним до військової служби та направили для проходження базової військової підготовки в один із навчальних центрів», – йдеться в повідомленні.

Працівники ТЦК також повідомили, що туристичний автобус продовжив рух до місця призначення, доставивши пасажирів у визнечене місце. Резервний водій, який знаходився на даному рейсі, отримав для цього ключі та кошти на паливо.

«Наголошуємо, на тому що перевізники відалених туристичних маршрутів повинні дотримуватись правил військового обліку та направляти заброньованих водіїв, які мають право на відстрочку і не наражати їх на небезпеку та дотримуватись правил військового обліку та чинного законодавства», – зазначили у ТЦК. 

Раніше Львівський портал повідомляв, що у п’ятницю, 30 серпня, у Яремче Івано-Франківської області правоохоронці та працівники ТЦК затримали другого водія туристичного автобуса із Полтавщини, у якому перебували 50 людей.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *