ОСТАННІ НОВИНИ

Спортсмен зі Львівщини Віктор Дідух здобув «бронзу» на Паралімпійських іграх-2024 

Наталія Жолинська

|

У суботу, 31 серпня, у Парижі на Паралімпіаді-2024 спортсмен Віктор Дідух зі Львівщини виборов третє місце разом з Іриною Шинкаровою з Миколаївщини у змаганнях з настільного тенісу у змішаному парному розряді (клас XD17). Про це Львівському порталу повідомили в Управлінні молоді та спорту Львівської ОВА.  

Це вже дев’ята медаль України на Паралімпійських іграх-2024.

«На Паралімпіаді-2024 парні змагання у міксті з настільного тенісу провели вперше в історії. Тож медаль, яку здобули Віктор Дідух та Ірина Шинкарова, особлива. Вітаємо спортсменів та їхніх тренерів», – розповів керівник управління молоді та спорту ЛОВА Роман Хімʼяк.

Зазначимо, що у чвертьфіналі українці перемогли суперників з Бразилії Пауло Салміна та Бруну Кошту Алешандре (3:0).

У півфіналі Віктор Дідух та Ірина Шинкарова зустрілися з тенісистами з Китаю Чжао Шуая та Мао Цзіндянь. Українці поступилися з рахунком 2:3, посівши третє місце змагань.

Як пише Українська правда, окрім цього, за два дні Паралімпіади-2024, 29 та 30 серпня, українці вибороли вже вісім медалей: одну золоту, п’ять срібних та дві бронзові. Відтак в медальному заліку Україна посіла 13 місце.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *