ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни під час масованої атаки обстріляли Львівщину касетними боєприпасами 

Наталія Жолинська

|

На Львівщині на території Стрийського району правоохоронці виявили понад десяток касетних боєприпасів, які не здетонували під час обстрілу, що відбувся у понеділок, 26 серпня. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.  

Фахівці знешкодили вибухонебезпечні предмети у спеціально відведеному місці, а також знищили уламки самих ракет. 

«Касетний боєприпас – це велика металева куля. Часто вони можуть не здетонувати, але продовжують нести надзвичайну загрозу. Ці «кулі» можуть вибухнути від найменшого дотику, не кажучи вже про удар чи переміщення, а наслідки такого вибуху можуть бути непоправні. Розкажіть про це своїм дітям та знайомим, попередьте їх про загрозу, а також нагадайте правила мінної безпеки», – зазначив тимчасово в.о. начальника Управління вибухотехнічної служби поліції Львівщини Андрій Штангрет.  

Правоохоронці нагадують, якщо ви виявили частини ракети чи «Шахеда», касетний боєприпас чи якийсь інший підозрілий предмет – не наближайтесь, не намагайтесь самостійно його перемістити чи розібрати. Одразу зателефонуйте на оперативну лінію «102» чи «101». 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *