ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині через ДТП в реанімацію потрапили двоє мотоциклістів

Наталія Жолинська

|

У п’ятницю, 30 серпня, на Львівщині у Ходорові 18-річний хлопець та в одному з сіл Червоноградського району 27-річний чоловік не впорались з керуванням власним мотоциклом та потрапили у ДТП. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Правоохоронці встановили, що у п’ятницю, 30 серпня, на мості, що на вулиці Богдана Хмельницького у місті Ходорів, 18-річний місцевий мешканець не впорався з керуванням мотоциклом «Мінськ» та зіткнувся з металевою конструкцією моста. В результаті ДТП хлопець отримав важкі травми і зараз перебуває у реанімації.

Того ж дня, в одному з сіл Червоноградського району, 27-річний мешканець району не впорався з керуванням мотоциклом Viper, виїхав за межі проїзної частини та зіткнувся з зупинкою громадського транспорту. Водій двоколісного транспортного засобу важко травмувався та зараз перебуває у реанімації. 

Поліцейські встановлюють обставини ДТП.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *