ОСТАННІ НОВИНИ

У Дрогобичі п'яна водійка збила 14-річну школярку

Маркіян Рой

|

У четвер, 29 серпня, у Дрогобичі водійка Ford наїхала на 14-річну дівчинку на тротуарі. Внаслідок ДТП дитина потрапила до лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Аварія сталася 29 серпня о 21.35 на вулиці Володимира Великого в Дрогобичі.

Як попередньо встановили правоохоронці, водійка автомобіля Ford Fusion, 30-річна жителька Дрогобича, не впоралася з керуванням, виїхала на тротуар та здійснила наїзд на 14-річну місцеву мешканку.

Внаслідок ДТП дівчина отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

«Встановлено, що водійка керувала транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Вона затримана у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їй запобіжний захід», – зазначили у поліції.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *