ОСТАННІ НОВИНИ

Об'єкти теплопостачання Львова готові до зими на 88%

Олег Дерев'янко

|

Станом на 30 серпня у Львові 88% об’єктів теплопостачання готові до роботи в зимовий період. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Львівське міське комунальне підприємство «Львівтеплоенерго» продовжує підготовку об’єктів теплопостачання до зимового періоду. Зокрема, на балансі підприємства знаходяться 170 котелень, 160 центральних теплових пунктів (ЦТП), 97 індивідуальних теплових пунктів (ІТП) та понад 400 км теплових мереж.

З весни 2024 року провели ремонтні роботи на цих об’єктах. Замінено 4800 м магістральних та внутрішньоквартальних теплових мереж, з яких понад 3000 м – на попередньо ізольовані труби.

Відбулася реконструкція тепломереж на кількох вулицях, зокрема на вул. Щурата, 9, вул. Лінкольна, 43, вул. Шафарика, 16а, біля поліклініки на вул. Симоненка, 4 та на вул. Дністерська, 8а.

«А також провели реконструкцію великих магістральних теплових мереж, які йдуть від ТЕЦ-1 і ТЦ “Північна”. Капітально відремонтовано 4 котли. Серед них водогрійний котел на ТЦ “Північна” (Тец-2). Промили більше 130 секцій теплообмінників гарячого водопостачання у котельнях та замінили 16 насосів», – зазначають у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Наразі триває реконструкція котелень на вул. Самчука, 13, вул. Личаківська, 81, вул. Стецька, 5. Обладнання все закуплено і проводяться будівельні роботи.

Загалом готовність об’єктів теплопостачання становить 88%.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ілюстративне/Роман Балук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *