ОСТАННІ НОВИНИ

На Вінниччині викрили підпільне виробництво цигарок з збутом на Львівщині

Олег Дерев'янко

|

Правоохоронці викрили групу осіб, які організували підпільне виробництво тютюнових виробів на Вінниччині та збували їх на Львівщині. Про це Львівському порталу повідомили у БЕБ у Львівській області.

Встановлено, що мешканці Вінниччини організували масштабне підпільне виробництво цигарок із підробленими марками акцизного податку. Для цього вони орендували промислові приміщення, які облаштували необхідним промисловим обладнанням.

Надалі готову продукцію збували оптовими партіями на території Львівської області.

Під час проведення обшуків детективи вилучили промислову лінію для виробництва сигарет, пакувальну машину, тютюнові суміші, незаконно виготовлені сигарети та інші речові докази, що підтверджують факти незаконного виробництва сигарет.

Загальна вартість вилученого становить майже 7 млн гривень.

За даними Львівської обласної прокуратури, під час обшуків у підпільному цеху та складському приміщенні вилучили 8 тис. пачок цигарок без марок акцизного податку, понад 43 тис. пачок готової контрафактної продукції та понад 3 тис. кг тютюну.

Також вилучили вантажний автомобіль та матеріали для пакування.

Триває досудове розслідування за фактами виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів, а також незаконного виготовлення, зберігання, збуту або транспортування з метою збуту підакцизних товарів (ст. 199, 204 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: БЕБ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *