ОСТАННІ НОВИНИ

На Городоцькій авто перекинулось на дах

Андрій Котенський

|

У п’ятницю, 30 серпня, на кільці вулиці Городоцької у Львові автомобіль перекинувся догори дриґом, заблокувавши одну зі смуг руху. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Аварія сталася біля ТЦ Metro на кільці вулиці Городоцької. Перевернутий автомобіль заблокував одну зі смуг руху, через що утворилися значні затори.

Найбільші труднощі з проїздом спостерігаються на кільцевій дорозі в напрямку Басівки та на під’їзді до міста з боку Холодновідки.

Оновлено

Згодом у поліції Львівщини зазначили, що аварія сталася 30 серпня, близько о 01:00.

33-річний керманич автомобіля ЗАЗ 110307 не стежив за дорожньою обстановкою, не обрав безпечної швидкості руху, здійснив наїзд на бордюр та перевернувся.

Чоловіка довелося діставати з автівки, адже його затиснуло. Медики оглянули водія, проте він відмовився від шпиталізації. Під час спілкування з порушником, у нього виявили ознаки наркотичного спʼяніння.

Водій відмовився від перевірки. Поліцейські склали на львівʼянина два протоколи: за керування транспортним засобом в стані спʼяніння та за порушення ПДР, що призвело до ДТП.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Відео: місцевий Telegram-канал, фото: патрульна поліція Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *