ОСТАННІ НОВИНИ

«Ворог кидає у бій все, що може рухатися»: Сирський про ситуацію на Покровському напрямку

Маркіян Рой

|

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський декілька днів поспіль працював у бригадах, які ведуть оборону на Покровському напрямку. Там наразі найскладніша ситуація. Про це йдеться в повідомленні головкома.

«Працював декілька днів поспіль у бригадах, які ведуть оборону на Покровському напрямку, де на цей час склалась найбільш складна ситуація. Робота в штабах триває практично в цілодобовому режимі. Постійно доводиться приймати нестандартні рішення для зміцнення оборони та знищення наступаючого противника», – зазначив Сирський.

Найбільш інтенсивні бої точаться на східних околицях Гродівки, далі по рубежу Кам’яного та Красного ярів, безпосередньо в Новогродівці, нижче, у районі східної околиці Михайлівки, яка розташована перед Селідовим.

«Бої мають виключно жорсткий характер. Ворог кидає у бій все, що може рухатись і наступати, намагаючись прорвати оборону наших військ. Наші бійці проявляють мужність та героїзм у боях із силами противника, що переважають», – повідомив Сирський.

Він відзначив воїнів 25-ї окремої повітряно-десантної бригади, 68-ї окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша та 150-ї окремої механізованої бригади, «які не залишають жодних шансів ворогам повернутися живими та неушкодженими з поля бою».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *