ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові у центрі UNBROKEN відкрили фан-зону для перегляду Паралімпійських ігор

Маркіян Рой

|

У Львові у центрі Unbroken відкрили спеціальну фан-зону для перегляду Паралімпійських ігор, яка працюватиме з 28 серпня по 8 вересня. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Під час відкриття представили програми та сайт відділу спорту для військових, а також провели зустріч із учасниками цих програм.

«Спорт – це антидепресант, якого ти не купиш в аптеці. Це те місце, де я можу просто прийти і вивільнити свою злість. Ти просто вдягаєш рукавиці, стаєш перед мішком і б’єш його, насолоджуючись цим. Це дуже просто, але дуже ефективно», – зазначив Тарас Стефанишин, захисник України, учасник Комплексної програми розвитку спорту військовослужбовців ветеранів війни та адаптивного спорту.

Своїм досвідом також поділилися гравці команди АМП «Покрова» та проєктна менеджерка першого в Україні абілітаційного хабу Lviv Habilitation Center Анна Горкун.

Зазначимо, що протягом наступних дев’яти днів пацієнти реабілітаційного центру будуть дивитись Палалімпійські ігри у Парижі та зможуть спробувати себе в різних адаптивних видах спорту: петанк, дзюдо, пара тхеквондо, настільний теніс та стрільба з лука.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *