ОСТАННІ НОВИНИ

Сили оборони атакували дві нафтобази й артилерійський склад у Росії

Наталя Дуляба

|

У ніч на 28 серпня українські військові успішно уразили на території Росії дві нафтобази, а також польовий артилерійський склад. Про це Львівському порталу повідомили у Генштабі.

Перший удар – по нафтобазі «Атлас», що в Ростовській області РФ. В результаті ураження виникла пожежа на території вертикальних резервуарів. Відомо про залучення пожежних потягів до ліквідації наслідків загоряння.

Завдання виконали підрозділи Сил спеціальних операцій та Головного управління розвідки у взаємодії з іншими складовими Сил оборони України.

Друга уражена нафтобаза – «Зеніт» в Кіровській області РФ. Також знищено польовий артилерійський склад угруповання російських військ «Запад» у Воронезькій області.

Детальна інформація щодо наслідків ураження наразі уточнюється.

«Сили оборони продовжують вживати всіх заходів для підриву воєнно-економічного потенціалу російських окупантів та припинення Росією збройної агресії проти України», – наголошують у Генштабі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *