ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти обстріляли Українськ та Костянтинівку, поранені шестеро цивільних

Маркіян Рой

|

У четвер, 29 серпня, російські загарбники обстріляли з артилерії міста Українськ та Костянтинівка Донецької області, у результаті чого були поранені 6 мирних мешканців. Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура.

Так, 29 серпня, окупанти здійснили артилерійський обстріл міста Українськ, і внаслідок влучання засобу ураження отримала поранення подружня пара 56 та 62 років. У цих людей діагностовано мінно-вибухові травми.

Також зс рф завдали удару зі ствольної артилерії по м. Костянтинівка, поціливши по центральній частині населеного пункту.

Поранення різного ступеня тяжкості дістали 4 жінок віком 53,55,77 і 84 років. Їм надано медичну допомогу. Пошкоджено багатоквартирні та приватний будинки, автівки, лінії елетромережі, газо- й водопостачання.

Розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *