ОСТАННІ НОВИНИ

В результаті ракетного удару по готелю у Кривому Розі загинув ексочільник Черкаської ОВА, – ЗМІ 

Наталія Жолинська

|

У вівторок, 27 серпня, в результаті нічного ракетного удару по готелю у Кривому Розі загинув екскерівник Черкаської ОВА Сергій Сергійчук. Про це пише телекомпанія «Антена». 

За даними телекомпанії, у вівторок, 27 серпня, в результаті російської атаки по готелю «Аврора» у Кривому Розі загинуло четверо людей, ще п’ятеро отримали поранення. Серед загиблих є й Сергій Сергійчук, український військовослужбовець та політик співробітник СБУ, учасник бойових дій в АТО та колишній голова Черкаської ОВА (28 серпня 29 грудня 2020 року). Він перебував у Кривому Розі у службовому відрядженні. 

У Черкаській ОВА підтвердили загибель ексочільника, однак не уточнили причину смерті.   

«Сумна звістка для нашої Черкащини. Трагічно загинув Сергій Сергійчук. Він був керівником Черкаської обласної державної адміністрації із 28 серпня по 29 грудня 2020 року. Захисник України. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким! Світла пам’ять!» – йдеться у повідомленні.  

Нагадаємо, у ніч на вівторок, 27 серпня, окупанти завдали ракетного удару по цивільному об’єкту в центрі Кривого Рогу.

Станом на ранок було відомо про двох загиблих, п’ятеро поранених та ще двох, які вважалися зниклими безвісти. Згодом кількість жертв збільшилась до трьох. А вночі у середу, 28 серпня, з-під завалів дістали тіло четвертої людини.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *