ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові 24-та ОМБр відкрила хаб патронатної служби

Маркіян Рой

|

На вулиці Дорошенка у Львові відкрили патронатну службу «ХОРОБРІ СЕРЦЯ» 24-ої окремої механізованої бригади імені Короля Данила. Це військово-громадський хаб та місце зустрічей для родин загиблих, безвісти зниклих, військовополонених та поранених військовослужбовців 24-ої бригади. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Завдання патронатної служби – максимально допомогти рідним та близьким воїнів мати об’єктивну інформацію, вирішити побутові питання, супроводити всі супутні документи по виплатах та створити комунікаційний майданчик для родинного спілкування. Тут надаватимуть якісний сервіс у вирішенні юридиних, фінансових та соціальних проблемних питань, з якими стикаються рідні військових, які служать (чи служили) у військовій частині A0998.

«Сьогодні ми відкрили хаб комунікації між військовою частиною, міською радою, фахівець якої буде тут працювати на місці, та родинами наших захисників. В рідних військових виникає багато питань і викликів: від соціальних до юридичних чи фінансових. Тож ми зробили цю службу, щоб була якісна комунікація і допомога. Ми раді, що відкрили цей хаб у центрі Львова, бо ми львівська бригада, тут живуть більшість рідних наших військових і у Львові знаходяться всі державні інституції, тож можна буде швидко і легко вирішувати всі питання», – розповів майор Іван Татауров, керівник патронатної служби 24-ої окремої механізованої бригади імені Короля Данила.

Наразі у хабі працюватиме три людини від бригади та один представник міської ради, який допомагатиме із вирішенням питань, які стосуються роботи підрозділів Львівської міської ради.

Патронатна служба «ХОРОБРІ СЕРЦЯ» працюватиме щодня з 9 до 18 за адресою вул. Юрія Дрогобича, 9 (також можна зайти через під’їзд на вул. Дорошенка, 28).

Важливо: патронатна служба має чотири гарячі лінії, куди родини військових можуть телефонувати цілодобово:

  • для рідних загиблих: 066-94-16-162
  • для рідних поранених: 095-55-51-191
  • для рідних зниклих: 099-01-25-286
  • для рідних полонених: 066-94-15-929

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *