ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Польщею митники зупинили контрабандні товари на 2 млн гривень

Олег Дерев'янко

|

У пунктах пропуску «Рава-Руська – Хребенне», «Шегині – Медика» та «Краківець – Корчова» львівські митники виявили незаконно переміщувані товари, зокрема сигарили, кабелі та одяг, на суму понад 2,1 млн гривень. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській митниці.

У пункті пропуску «Рава-Руська – Хребенне» митники виявили 385 упаковок сигарил Club Master у мікроавтобусі Mercedes Benz Sprinter під керуванням 24-річного жителя Рівненщини. Водій обрав смугу «зелений коридор», що свідчить про відсутність товарів для декларування. Однак під час огляду митники знайшли незадекларовані сигарили вартістю понад 100 тис. гривень. За цим фактом складено адмінпротокол за ч. 3 ст. 471 Митного кодексу України.

В іншому випадку на пункті пропуску «Шегині – Медика» під час огляду автомобіля Renault Master, який також рухався смугою «зелений коридор», митники виявили 3314 кабелів USB для мобільних телефонів, вартість яких склала майже 200 тис. гривень.

На пункті пропуску «Краківець – Корчова» в мікроавтобусі Mercedes Benz, яким керував 34-річний громадянин Молдови, митники знайшли незадекларовані 284 одиниці нового одягу та взуття на суму майже 870 тис. гривень та п’ять нових електровелосипедів BOSCH на суму близько 900 тис. гривень.

В кожному з цих випадків працівники митниці склали адмінпротокол, відповідно до ч. 2 ст. 471 (Недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами) МКУ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Львівська митниця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *