ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі UNBROKEN діятиме унікальна фан-зона для перегляду Паралімпійських ігор-2024

Маркіян Рой

|

У Львові в реабілітаційному центрі UNBROKEN створять спеціальну фан-зону, де можна буде вболівати за українських спортсменів на Паралімпійських іграх 2024. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Фан-зона буде доступної для всіх пацієнтів реабілітаційного центру і працюватиме впродовж усіх днів Паралімпіських ігор – з 28 серпня по 8 вересня. Також у межах фан-зони ветерани та цивільні, які проходять реабілітацію в UNBROKEN, зможуть спробувати різні адаптивні види спорту: петанк, дзюдо, паратхеквондо, настільний теніс та стрільба з лука. В такий спосіб пацієнти зможуть більше дізнатися про специфіку тренувань для людей з інвалідністю та взяти участь у різних спортивних активностях.

Окрім того, на відкритті фан-зони також відбудеться презентація програм та сайту відділу спорту військових, що стане важливим ресурсом для підтримки та розвитку спортивних ініціатив серед військовослужбовців, ветеранів та членів сімей загиблих захисників та захисниць України.

Нагадаємо, до національної збірної, яка представлятиме Україну на Паралімпійських іграх у Парижі, увійшли восьмеро спортсменів зі Львівщини.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *