ОСТАННІ НОВИНИ

У селі Львівської громади збудують перший ТРЦ

Олег Дерев'янко

|

У вівторок, 27 серпня, у Львівській громаді відбувся аукціон, на якому продали 0,5412 га землі у селі Малі Підліски. Тут збудують єдиний у цій та навколишніх громадах торгово-розважальний центр. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті містобудування ЛМР.

Ділянка, яка не є сільськогосподарською, призначена для будівництва ТРЦ з закладами громадського харчування та приміщеннями громадського призначення.

Аукціон розпочався зі стартової ціни в 3 572 299 гривень. В електронних торгах взяли участь двоє учасників, і в результаті ціна зросла до 4 102 000 гривень. Переможцем торгів стало ТОВ «ДВК Девелопмент».

«Продана ділянка має кадастровий номер та необхідний пакет документів. Усе це убезпечить землю від зміни цільового призначення. Водночас такий спосіб продажу допоможе розвивати бізнес у громадах», – кажуть в управлінні земельних ресурсів.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ «ДВК Девелопмент» зареєстроване 16 лютого 2024 року. Керівницею та власницею компанії є Ковальчук Вікторія Олегівна. Основним видом діяльності підприємства є будівництво житлових і нежитлових будівель.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Facebook // Львів. Містобудування

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *