ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Польщею затримали контрабанду брендових речей

Олег Дерев'янко

|

На пункті пропуску «Краківець – Корчова» львівські митники виявили понад 200 одиниць товарів відомих брендів, які намагалися ввезти в Україну без декларування на суму два мільйони гривень. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській митниці.

Зокрема мова йде про сумки, взуття та наплічники торгових марок Prada, Chanel, Reebok, Puma, Adidas та Nike. Речі виявили серед особистих речей у багажному відділенні мікроавтобуса Mercedes Benz Sprinter, без ознак приховування.

47-річний водій, який прямував в Україну з Німеччини, для проходження митного контролю обрав смугу «зелений коридор», призначену для товарів, що не підлягають письмовому декларуванню та оподаткуванню митними платежами.

Раніше схожий випадок трапився на пункті пропуску «Шегині – Медика», де 26-річний житель Тернополя намагався ввезти брендові речі, обравши «червоний коридор» і задекларувавши 45 кг вживаних речей. Однак під час Mercedes Benz Sprinter митники виявили сумки Hermes, Yves Saint Laurent та одяг Christian Dior.

Загальна вартість вилучених товарів оцінюється в близько два мільйони гривень. За цими фактами складено адмінпротоколи за ч. 2 ст. 471 (Недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами) Митного кодексу України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Львівська митниця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *