ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський богатир встановив новий рекорд України у вправі лог-ліфт

Андрій Котенський

|

На стадіоні «Сокіл» села Сокільники, що на околиці Львова, відбулися всеукраїнські адаптивні змагання серед ветеранів війни BESTRONG GAMES. Під час богатирського шоу був встановлений новий рекорд України у вправі лог-ліфт (підйом колоди). Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Участь у змаганнях взяло понад сто ветеранів війни росії проти України, що помірялися силами у 17-ти спортивних дисциплінах. Подію, організовану в знак поваги та шани до заслуг і відваги українських захисників, приурочили до 33-річчя Незалежності України.

Новий національний рекорд з лог-ліфту встановив львівський стронгмен Олег Пилипяк. Він осилив колоду вагою 205 кг! Попередній рекорд України належав силачу Василю Вірастюку, який підняв 200-кілограму колоду.

На всеукраїнські адаптивні змагання серед ветеранів війни BESTRONG GAMES з’їхалися ветерани війни з усієї України: Києва, Львова, Харкова, Одеси, Дніпра, Донецька, Ковеля.

«115 ветеранів змагалися у 17-ти видах спортивних вправ: адаптивний бокс, пауерліфтинг, жим штанги лежачи, жим двох гирь сидячи, ривок гирі однією рукою (24 кг), стрільба з лука, настільний теніс, веслування на тренажері, підйом штанги на біцепс двома та однією рукою, армреслінг (стоячи та сидячи), армліфтинг та ін. Найкращі атлети у кожній вправі отримали цінні подарунки, а також можливість інтегруватися в паралімпійський спорт», – повідомили організатори.

Також того дня на стадіоні «Сокіл» відбулися Всеукраїнські богатирські змагання для дітей військовослужбовців «Котигорошко», у яких взяли участь 40 юних атлетів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *