ОСТАННІ НОВИНИ

Додому з російського полону повернувся ще один мешканець Львівщини

Наталя Дуляба

|

Під час останнього обміну, проведеного із РФ 24 серпня, додому вдалося повернути ще одного військового зі Львівщини – 22-річного Ростислава Голубця. Про це повідомив голова ЛОВА Максим Козицький.

Ростислав Голубець є мешканцем Солонківської громади. З квітня 2021 року він перебував на строковій службі.

Служив у Національній гвардії України в Маріуполі, де й потрапив у полон окупантів 18 травня 2022 року.

«Низький уклін вам та вашій сім’ї за ці понад два роки стійкості. Здоров’я! Дай, Боже, почути таку добру новину кожній родині, яка чекає. Над цим щодня працюють дуже багато людей», – відзначив Максим Козицький.

Зазначимо, що це вже четвертий мешканець Львівщини, якого повернули з російського полону під час обімну 24 серпня.

Раніше було відомо про звільнення 22-річного Ореста Коляди з Червоноградського району, 23-річного Віталія Тарасовича з Яворівщини, захисник «Азовсталі», а також про 22-річного дрогобичанина Семена Фаля.

Нагадаємо, у День Незалежності 24 серпня Україна загалом повернула з російського полону ще 115 захисників. Це воїни Нацгвардії, Збройних Сил, Військово-морських сил та Державної прикордонної служби.

92 зі звільнених – військовослужбовці системи МВС: 89 воїнів Національної гвардії та 3 – Державної прикордонної служби. Більшість із них обороняли Маріуполь. Майже 90% із воїнів – це солдати строкової служби, які більше двох років перебували в полоні держави-агресора.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Facebook Максима Козицького

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *