ОСТАННІ НОВИНИ

З російського полону повернувся захисник «Азовсталі» зі Львівщини

Маркіян Рой

|

В межах обміну полоненими 24 серпня визволили військового із Яворівщини Віталій Тарасович. Військовому 23 роки. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Віталій Тарасович родом зі Судової Вишні. Служив строковиком ще з квітня 2021 року, захищав «Aзовстaль». Рідні втратили зв’язок із Віталієм 12 червня 2022 року.

«Весь цей час їх супроводжували невідомість і віра. Віра перемогла. Здоров’я вам, Віталію. Низький уклін за все, що ви зробили для держави. Нехай усі сім’ї, у яких зникли близькі, дочекаються радісної звістки про їхнє повернення», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 24 серпня з російського полону додому повернулися ще 115 наших захисників. Це воїни Нацгвардії, Збройних Сил, Військово-морських сил та Державної прикордонної служби. 92 зі звільнених – військовослужбовці системи МВС: 89 воїнів Національної гвардії та 3 — Державної прикордонної служби. Більшість – оборонці Маріуполя. Майже 90% з них — солдати строкової служби, які понад два роки перебували в полоні агресора. Серед звільнених є й 22-річний Орест Коляда з Червоноградського району.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *