ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вночі понад 20 вулиць будуть без води: перелік

Олег Дерев'янко

|

У ніч на 27 серпня через порив на водопроводі на перехресті вулиць І. Франка та К. Левицького у Львові, тимчасово відключать водопостачання у центральній частині міста. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Сьогодні вночі, з 23:00 до 03:00 27 серпня, ЛМКП «Львівводоканал» проведе ремонтні роботи на водопроводі діаметром 600 мм на перетині вулиць І. Франка та К. Левицького у Львові.

Як пояснили у підприємстві, порив виник на водопроводі, і для мінімізації незручностей для мешканців та уникнення перекриття руху транспорту, роботи будуть проводити вночі.

Через це тимчасово без водопостачання будуть вулиці: Архипенка, Вагилевича, Тарнавського, Дніпровська, Дороша, Івасюка, Карпатська, Кльоновича, Конопницької, Левицького, пл. Митна, Палія, пл. Петрушевича, Романчука, Йосипа Сліпого, Студентська, Тершаковців, Туган-Барановського, Черешнева, Зелена (1-95), Франка (2-61).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ілюстративне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *