ОСТАННІ НОВИНИ

Сирський говорив із головнокомандувачем сил НАТО про посилення ППО

Андрій Котенський

|

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський обговорив з верховним головнокомандувачем Об’єднаних збройних сил НАТО в Європі, командувачем збройних сил США в Європі генералом Крістофером Каволі питання посилення української ППО.

За словами Олександра Сирського, він поінформував свого колегу про ситуацію та хід бойових дій на різних напрямках фронту та креслив наші основні потреби ЗСУ, зокрема, щодо боєприпасів, військової техніки та іншого озброєння.

«Обговорили питання посилення нашої ППО. Захист наших міст та критичної інфраструктури від постійних терористичних атак російської федерації є одним із ключових пріоритеті», – додав Олександр Сирський.

Нагадаємо, вранці 26 серпня російські окупанти почали комбіновану масовану атаку по Україні за допомогою дронів та ракет різного типу. Під прицілом знову опинилась енергетична система у 15 областях.

В Україні вже ввели екстрені знеструмлення, а профільний міністр, коментуючи наслідки масованих обстрілів, заявив, що ситуація є складною.

На Львівщині ворожі удари прийшлися по енергетичних об’єктах. Через це виникли перебої зі світлом, а у Львові – ще й з водопостачанням.

Повітряна тривога на Львівщині загалом тривала п’ять годин поспіль.

ППО збила 201 із 236 повітряних цілей.

Фото: FB

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *