ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни вдарили по підприємству на Харківщині, є загиблий та поранені

Маркіян Рой

|

Одна людина загинула та ще дві дістали поранення у результаті російського удару по Ізюмському району Харківської області. Про це повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

«Внаслідок ракетного удару по цивільному підприємству Ізюмському району загинув чоловік. Ще дві людини отримали поранення», – зазначив Синєгубов.

За його словами, зафіксоване влучання по Немишлянському району Харкова (минулося без постраждалих) і влучання ракетою Х-22 було по с. Олексіївка Лозівського району (горіла трава на площі 1 га, дані про постраждалих не надходили).

У селі Першотравневе Красноградського району окупанти пошкодили об’єкт інфраструктури.

Як відомо, вранці 26 серпня війська РФ спершу спрямували на Львівщину «Шахеди», а потім – ракети різних типів, в тому числі й аеробалістичний «Кинджал».

Ворожі удари прийшлися по декількох енергетичних об’єктах Львівської області. Через це виникли перебої зі світлом, а у Львові – ще й з водопостачанням.

Станом на 12:00 ситуацію з електропостачанням вдалося стабілізувати. Відомо, що внаслідок обстрілів ніхто не постраждав.

Повітряна тривога на Львівщині загалом тривала п’ять годин поспіль.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *