ОСТАННІ НОВИНИ

Рашисти атакували Одещину: є поранені, серед них – дитина

Олег Дерев'янко

|

У понеділок вранці, 26 серпня, російські окупанти поранили чотирьох людей в Одеській області під час масованої атаки по України. Про це повідомив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер.

За його словами, серед поранених – 10-річний хлопчик. Трьох постраждалих, зокрема й дитину, госпіталізували у стані середнього ступеня тяжкості. Їм надають усю необхідну допомогу.

Крім того, внаслідок падіння уламків ракет пошкоджено приватні будинки та велику кількість автотранспорту. Також в Одеському районі є збої в роботі електроенергії.

Всі відповідні служби усувають наслідки атаки росіян. Правоохоронці фіксують наслідки чергового злочину агресора проти цивільного населення.

Оновлено

За даними Офісу Генпрокурора, внаслідок атаки поранення різного ступеня тяжкості отримали семеро місцевих жителів, серед яких хлопчики віком 7 і 10 років та 10-річна дівчинка.

Нагадаємо, вранці 26 серпня російські окупанти почали комбіновану масовану атаку по Україні за допомогою дронів та ракет різного типу. Під прицілом знову опинилась енергетична система у 15 областях.

В Україні вже ввели екстрені знеструмлення, а профільний міністр, коментуючи наслідки масованих обстрілів, заявив, що ситуація є складною.

На Львівщині ворожі удари прийшлися по енергетичних об’єктах. Через це виникли перебої зі світлом, а у Львові – ще й з водопостачанням.

Повітряна тривога на Львівщині загалом тривала п’ять годин поспіль.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС, Офіс Генпрокурора

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *