ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрили крадіїв дизпалива з нафтобази

Олег Дерев'янко

|

Двоє жителів Бродівського району намагалися викрасти 430 літрів дизельного пального з нафтобази в Золочівському районі Львівської області. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівщини.

За даними відомства, зловмисники віком 38 та 54 роки склали план заволодіння дизельним пальним з нафтобази, розташованої у Золочівському районі.

Для перевезення викраденого пального вони приготували автомобіль-фургон, у який помістили пластикові каністри, а також пристрій для викачування дизеля з цистерни.

24 серпня, близько о 10:00 фігуранти під’їхали фургоном до паркану нафтобази та, діючи згідно з планом, перекачали з цистерни у каністри 430 літрів дизпалива.

Проте, далеко втекти з викраденим чоловікам не вдалось, оскільки їх помітили працівники нафтобази, які й повідомили про подію у поліцію. Правоохоронці затримали зловмисників.

Слідчі повідомили їм про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років тюрми.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваним запобіжні заходи.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *