ОСТАННІ НОВИНИ

Через ДТП на заправці біля Львова спалахнула пожежа

Наталя Дуляба

|

У понеділок, 26 серпня, на території АЗС біля Львова виникла масштабна пожежа, адже водій BMW, якому раптом стало погано, врізався у бензоколонку та два авто. Про це повідомляє Львівський портал.

За даними ДСНС, випадок стався близько 12:00 на території автозаправки біля села Раковець Львівського району. Тут сталась аварія за участю двох легкових авто, внаслідок чого один із них загорівся.

Очевидці у соцмережах публікують кадри, на яких видно, що пожежа спалахнула просто на території АЗС Shell. На оприлюднених фото можна побачити, як палає машина, а заправна станція огорнута чорним димом.

Як уточнили у поліції Львівщини, 32-річному львів’янину за кермом BMW стало погано, через що він втратив контроль над автомобілем.

Некерований BMW заїхав на територію автозаправної станції, де врізався у бензоколонку та дві інші машини – в мікроавтобус Volkswagen Transporter та легковик Nisan.

Внаслідок зіткнення бензоколонка загорілась, а вогонь перекинувся на Nisan, у салоні якого нікого не було. Втім цей автомобіль суттєво пошкоджений полум’ям.

Водіїв BMW та Volkswagen Transporter, 24-річний житель Львова, госпіталізували.

На місце оперативно прибули рятувальники, які ліквідували пожежу вже через пів години.

Слідство триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *