ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни вбили іноземного журналіста в Краматорську: тіло витягнули з-під завалів готелю

Наталя Дуляба

|

З-під завалів зруйнованого росіянами готелю у Краматорську дістали загиблого журналіста, який є громадянином Великої Британії. Про це Львівському порталу повідомили у Національній поліції.

Після 19 годин роботи рятувальники таки знайшли 40-річного іноземного журналіста, якого шукали під завалами готелю у Краматорську. Його ввечері на День Незалежності України, 24 серпня, російські окупанти атакували балістичною ракетою «Іскандер-М».

Саме в цьому готелі проживала команда закордонних репортерів. Поранення дістали четверо журналістів: громадяни США, Німеччини, Латвії та України віком 38, 40, 41 та 46 років. Двох із них госпіталізували, інші лікуються амбулаторно.

Як уточняють в Інституті масової інформації, йдеться про репортерів агентства Reuters. У прифронтовому Краматорську команда з шістьох осіб зупинилась у готелі «Сапфір».

Також внаслідок ворожого удару постраждали й дві місцеві мешканки віком 32 і 34 роки. Їм діагностували вибухові травми.

У ДСНС додають, що пошуково-рятувальну операцію на місці зруйнованого готелю вже завершили. Тут розібрали більше 115 тонн конструкцій.

Нагадаємо, ввечері 24 серпня війська РФ випустили ракету по готелю у Краматорську. Відразу було відомо про двох поранених іноземних журналістів. Ще одного шукали під завалами.

Попередньо було встановлено, що рашисти атакували готель балістикою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *