ОСТАННІ НОВИНИ

Нардеп і прихильник УПЦ МП Дмитрук втік з України, – ЗМІ

Наталя Дуляба

|

Позафракційний народний депутат Артем Дмитрук, який в Україні захищав церкву Московського патріархату, незаконно виїхав за кордон. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах.

Відомо, що Дмитрук незаконно покинув територію України 24 серпня, тобто у День Незалежності.

За даними, наданими джерелами видання, востаннє законно Артем Дмитрук перетинав кордон України з Молдовою на початку 2023 року і до 24 серпня 2024 року не виїжджав.

Торік 24 січня о 19:41 він повернувся в Україну з Молдови через пункт пропуску «Маяки – Удобне» автомобілем Toyota з державним номерним знаком.

Наразі правоохоронці зʼясовують всі обставини незаконного перетину державного кордону.

Журналісти намагались зв’язатися із Дмитруком, але його мобільний номер телефону більше не обслуговується.

Зазначимо, що 24 серпня Дмитрук у Telegram почав заявляти, що ніби його планують затримати і невдовзі за місцем його проживання у Києві та Одесі відбуватимуться обшуки.

Крім того, він заявляв про начебто фейки, що його родина і він перебувають у Молдові й що українські спецслужби вимагають, аби молдовські – затримали його.

Нагадаємо, журналісти Bihus.Info знайшли докази співпраці позафракційного народного депутата Артема Дмитрука з підозрюваним у п’яти злочинах проти України Сергієм Чертиліним.

Також Артем Дмитрук виступав проти заборони російської церкви в України, втім Верховна Рада таки ухвалила відповідний законопроєкт 20 серпня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *