ОСТАННІ НОВИНИ

Львів прощається із двома загиблими воїнами

Наталя Дуляба

|

В понеділок, 26 серпня, Львів проводжає в останню путь Мар’яна Ришка і Володимира Миляна, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Прощання із Мар’яном Ришком розпочнеться о 9:00 з панахиди у храмі святих апостолів Петра і Павла ПЦУ у Давидові. Потім об 11:00 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла у Львові відбудеться чин похорону, а об 11:30 – міська церемонія прощання на площі Ринок. Опісля воїна поховають на Личаківському кладовищі.

Чин похорону Володимира Миляна розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі, об 11:30 пройде міська церемонія прощання на площі Ринок. Захисника поховають на Личаківському кладовищі.

Біографічні довідки воїнів:

Марʼян Ришко (20.03.1983 – 19.08.2024) був уродженцем села Грушів Львівської області.

Навчався у  ліцеї ім. Т. Г. Шевченка у селі Давидів, що біля Львова. Здобув освіту у колишньому Професійно-технічному училищі № 53 у Львові.

Після завершення навчання працював у транспортній сфері, а останнім часом – за кордоном. У вільний час захоплювався садівництвом, обожнював подорожувати. Мав широке коло друзів, оскільки був надзвичайно «чесною та справедливою людиною». Із 2005 року був реєстровим козаком Пустомитівського регіону Львівського обласного осередку МО «Козацтво України».

Із початком повномасштабного вторгнення РФ став на захист держави від російських окупантів. Воював у складі 103 окремої бригади територіальної оборони імені митрополита Андрея Шептицького.

У Марʼяна Ришка залишилися мама, брат та сестра.

Львів’янин Володимир Милян (06.02.1987 – 18.08.2024) навчався і СЗШ №31. У шкільні роки активно займався спортом. Після 9 класу вступив до Міжрегіонального вищого профучилища автомобільного транспорту та будівництва.

Працював менеджером у мережі львівських торгівельних закладів.

Із початком повномасштабного вторгнення Росії став на захист держави від окупантів. Виконував бойові завдання у лавах 53 окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха.

У Володимира Миляна залишилися мама, дружина і дві доньки, сестри та племінники.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *