ОСТАННІ НОВИНИ

Українські юніори здобули повний комплект нагород у спринтах на літньому ЧС із біатлону

Андрій Котенський

|

Третій змагальний день літнього Чемпіонату світу в естонському Отепяя розпочався тріумфальним спринтом для нашого юніора Віталія Мандзина.

Лідер юніорської команди Віталій Мандзин обидва вогневий рубіжі відстрілявся ідеально, закривши всі мішені, і зі значною перевагою опинився у фінішному протоколі на першому місці.

Замкнули трійку переможців два норвежці. Хавард Тостеруд із двома хибами фінішував другим із відставанням +41,3 сек, а Сіверт Герхардсен допустив лише однієї хиби, але відстав від українця на +51,1 сек.

Ще троє українців допустили по три хиби на вогневих рубежах. Богдан Борковський фінішував сьомим, Сергій Супрун – 11-м, а Михайло Хміль – 20-м.

Ще один представник синьо-жовтих із чотирма хибами фінішував на 39 місці.

Підтримали почин хлопців наші дівчата, які зуміли здобути «срібну» та «бронзову» нагороди.

Найбільші шанси на перемогу мала Вікторія Хвостенко, яка бездоганно відпрацювала на вогневому рубежі, проте від перемоги дівчину на фініші відділило менше 1 секунди.

Наша Олена Городна із двома хибами на стійці фінішувала третьою і поступилася переможиці гонки болгарці Валентині Дімітровій +18.5 сек.

На п’ятому місці у гонці фінішувала наша Ксенія Приходько, а титулована Олександра Меркушина із трьома хибами опинилася лише на 8-й сходинці. Ще дві українки Поліна Пуцко та Анна Хміль фінішували на 16 і 46 позиції відповідно.

Завтра на наших юніорів очікують гонки переслідування.

Раніше Львівський портал повідомляв, що Україна здобула відразу дві медалі у фіналі чоловічого суперспринту.

Фото: Biathlon.com.ua.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *