ОСТАННІ НОВИНИ

Українських десантників годує зірка «Мастер Шефа»

Наталя Дуляба

|

Зірка кулінарного шоу «Мастер Шеф» Олег Ковальчук вже кілька місяців готує для побратимів-десантників. Про це Львівському порталу повідомили у командуванні Десантно-штурмових військ.

43-річний солдат Олег Ковальчук змінив цивільний одяг на військовий однострій навесні, тобто чотири місяці тому. Тепер він готує їжу для однієї з військової частин Десантно-штурмових військ.

Каже, що ніколи не бігав від ТЦК, тому коли прийшла повістка, зібрав речі і пішов до війська.

«Я хотів потрапити служити до елітного роду військ, і мені пощастило, що розподілили саме в ДШВ. Гасло десантників – «Завжди перші» – це по суті девіз мого життя… Кулінарія – це не просто те, що я люблю, це пристрасть, що йде родом з дитинства і яка вплинула на все моє подальше життя. Саме тому я дуже тішуся, що, вдягнувши піксель, можу продовжувати займатися улюбленою справою», – розповідає військовий кухар.

Хоч Олег Ковальчук не здобув перемогу у проєкті «Майстер Шеф», він посів четверте місце. Каже, що не сильно засмутився, оскільки змагався із сильними суперниками. Згодом кухар вирішив встановити національний рекорд.

Так, Олег Ковальчук разом із кількома колегами спік на десятьох локаціях 10 тисяч тортів, що стало наймасовішим приготуванням, презентацією та дегустуванням торта в Україні.

Окрім приготування смачних страв, Олег Ковальчук має ще одне захоплення – бодібілдинг. І тут він теж досяг неабияких успіхів, ставши призером міжнародних та національних змагань в цьому виді спорту.

Заняття спортом і правильне харчування, які він пропагував у цивільному житті, а також висока вмотивованість – те, що допомогло Олегу пройти базовий курс військової підготовки у навчальному центрі Десантно-штурмових військ, ставши одним з кращих випускників свого набору.

«В нашій військовій частині готують непогано, але я все одно хочу покращити якість харчування. Переконаний, що просто досхочу нагодувати десантників недостатньо. Потрібно, щоб вони ще й отримали гастрономічне задоволення від спожитих страв. Тоді й воювати буде цікавіше», – з посмішкою зауважує Олег Ковальчук.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: СТБ, ДШВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *