ОСТАННІ НОВИНИ

У двох львівських школах з’являться профорієнтатори 

Наталія Жолинська

|

У двох школах Львова запустять пілотний проєкт. У них працюватимуть фахівці, які допомагатимуть учням старших класів обирати професії. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

Відтак у двох школах міста введуть додаткові штатні одиниці – людей, які будуть займатись профорієнтацією школярів. Вони налагоджуватимуть співпрацю із закладами профтехосвіти, з вищими навчальними закладами, з підприємствами, організовуватимуть екскурсії у різні місця праці. 

«Ми хочемо проваджувати у школах якісно профорієнтацію. Старшокласники дуже часто не знають, куди їм рухатись після навчання в школі. Звісно це не є проблемою, адже завжди можна змінити професію, вивчити нову спеціальність. Але для того, щоб діти більше розуміли себе, свої вподобання та сильні сторони, цього року ми розпочнемо один дуже цікавий пілотний проєкт», – розповів начальник управління освіти Андрій Закалюк.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *