ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть 19-річного донеччанина за підпал сільського магазину

Олег Дерев'янко

|

На Львівщині судитимуть 19-річного мешканця Донеччини, який підпалив сільський магазин 25 квітня у Червоноградському районі. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Нацполіції у Львівській області.

За даними відомства, 25 квітня близько о 02:00 зловмисник вчинив підпал одного з магазинів, розташованого у селі Реклинець, Червоноградського району, та втік з місця події.

Під час пожежі вогонь знищив дах будівлі, перекриття, продукцію та технічне обладнання, а також суттєво пошкодив стіни.

Встановлено, що до скоєння злочину причетний 19-річний мешканець Донецької області. Тривалий час він переховувався від слідства, проте, завдяки злагодженим діям поліцейських Львівщини та інших областей України, його розшукали.

У Львівській обласній прокуратурі додали, що попередньо у молодика виник конфлікт з продавцем магазину. Вночі фігурант пробрався у приміщення та підпалив рулон туалетного паперу. Переконавшись, що він загорівся, зловмисник втік з місця події.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) ККУ, завершили. Обвинувальний акт скерували на розгляд суду.

Донеччанину загрожує до 10 років тюрми.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *