ОСТАННІ НОВИНИ

На Стрийській біля чотирьох зупинок громадського транспорту проведуть ремонт дороги

Олег Дерев'янко

|

У Львові на вулиці Стрийській, 202, 262, навпроти «Автовокзалу» та на перехресті вул. Рубчака – Стрийська відремонтують дорожнє покриття. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Як повідомили у Франківській районній адміністрації, на цих ділянках виявили значні деформації дорожнього покриття, зокрема наявність напливів та просідань дороги.

Оскільки тут є зупинки громадського транспорту, то тролейбуси і автобуси, через ці деформації дорожнього покриття, не можуть близько під’їхати до платформ зупинок. А також не можуть забезпечити належну посадку і висадку пасажирів.

«Тому, щоб забезпечити безпечні умови як для руху громадського транспорту, а також комфортні умови для пасажирів, проведемо тут поточний ремонт дороги. Спочатку підрядна організація проведе фрезерування дорожнього покриття. Далі підсилить основу дороги та постелить двохшарове асфальтне покриття», – пояснюють у райадміністрації.

Ремонт триватиме з 22 до 23 серпня. На цей період дорогу не перекриватимуть, однак можливі затримки у русі транспорту через роботу великої спецтехніки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *