ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти готуються до «виборів» в анексованому Криму

Наталя Дуляба

|

8 вересня в анексованому Криму російські окупанти готуються провести так звані місцеві вибори до фейкових органів самоврядування. Про це Львівському порталу повідомили у Центрі національного спротиву.

Наразі росіяни формують списки з філіалів кремлівської ради громадських діячів на тимчасово окупованих територіях Херсонщини та Запоріжжя, які поїдуть спостерігачами. Тобто, їхнім завданням буде допомагати Кремлю легалізовувати виборчий процес.

Також окупаційна адміністрація проводить бесіди з переселенцями у Криму, аби ті голосували на півострові за своїми посвідками на проживання. Таким чином ворог планує збільшити явку. Крім цього, голосування зроблять обов’язковим серед військових.

Центр національного спротиву закликає не йти на виборчі дільниці й ігнорувати ці «вибори», а натомість повідомляти про спостерігачів та членів виборчих дільниць, аби колаборанти не могли сховатись за маскою анонімності.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *