ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині фермер незаконно зберігав протитанкові міни та набої

Наталія Жолинська

|

Правоохоронці затримали 48-річного чоловіка, який у підсобному приміщенні на фермі зберігав протитанкові міни, тротилові шашки та патрони, які знайшов під час поїздки на Донеччину. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури. 

За даними слідства, 48-річний мешканець одного з сіл Львівського району у підсобному приміщенні на власній фермі тримав три конструктивно оформлених заряди вибухової речовини (протитанкові міни без підривача), десять тротилових шашок та 1080 патронів до автомата Калашникова. 

Попередньо встановлено, що чоловік знайшов цинковий ящик з вибуховими речовинами та боєприпасами на узбіччі автодороги, коли повертався з поїздки в Донецьку область, та вирішив забрати з собою. 

Правоохоронці затримали фермера та повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.263 ККУ (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Затриманому загрожує до семи років тюрми.  

Досудове розслідування триває. Підозрюваному обирають запобіжний захід. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *