ОСТАННІ НОВИНИ

Рашисти вдарили по дитячому кафе на Запоріжжі: є поранені

Олег Дерев'янко

|

У вівторок, 20 серпня, російські окупанти завдали удару по дитячому кафе в Малокатеринівці Запорізької області, внаслідок чого постраждали троє дітей. Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров.

За його словами, відомо про трьох поранених дітей, одна із них у тяжкому стані.

«Терорист калічить цивільних людей і не зупиниться навіть перед дітьми. Маємо зупинити», – наголосив Федоров.

Оновлено

За даними поліції, о 17:45 окупанти вдарили по селу Кушугумської громади на Запоріжжі. Боєприпас, тип якого встановлюється, влучив поруч з торговельним кіоском.

У результаті влучання поранення отримали четверо дітей віком 11, 14, 15 та 17 років, та 18-річна дівчина. Допомогу постраждалим на місці події надавали парамедики поліції.

15-річного хлопця доставили до обласної клінічної лікарні у непритомному стані, медики проводять реанімаційні заходи, стан інших постраждалих стабільний.

Станом на 21 серпня 14-річний хлопець загинув, ще шестеро дітей травмовані – це хлопці віком 17, 16, 15, 14 років та дівчата віком 10 і 11 років.

Крім того поранення отримали і 28-річний чоловік та жінки віком 18 та 45 років.

За фактом воєнного злочину окупантів відкрито кримінальне провадження, правова кваліфікація – ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *