ОСТАННІ НОВИНИ

Під час тривоги на Тернопільщині спалахнула пожежа, людей просять не виходити з дому

Наталя Дуляба

|

У ніч на вівторок, 20 серпня, під час повітряної тривоги на Тернопільщині спалахнула пожежа. Мешканців закликають обмежити перебування на вулиці, фахівці проводять заміри якості повітря. Про це Львівському порталу повідомили у Тернопільській ОВА.

«Про ситуацію, яка сталася вночі під час повітряної тривоги. На місці пожежі працюють працівники служби ДСНС та поліції», – йдеться в короткому повідомленні.

Згодом у Тернопільській ОВА уточнили, що під час тривоги «Шахед» влучив у нафтобазу в Тернополі. Виникла масштабна пожежа, яку станом на 09:00 ранку вже вдалося локалізувати, втім вогнеборці продовжують працювати.

Відомо, що у Тернопільському районі проводять заміри якості повітря.

Мешканців закликають без потреби не виходити з дому, максимально обмежити перебування дітей на вулиці, зачинити вікна в приміщеннях, а також ретельно мити продукти, принесені з двору.

Всі деталі встановлюються.

Нагадаємо, у ніч на 20 серпня російські окупанти атакували Україну 26 «Шахедами» та кількома ракетами різних типів. ППО збила 25 дронів і три ракети.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *