ОСТАННІ НОВИНИ

17-річна водійка без прав скоїла масштабну ДТП на Прикарпатті: троє загиблих

Наталя Дуляба

|

Недалеко від Івано-Франківська 17-річна дівчина без водійських прав вчинила масштабну аварію, у якій загинула сама, її пасажир та керманич зустрічного авто. Про це Львівському порталу повідомили в Головному управлінні Нацполіції в Івано-Франківській області.

ДТП сталась у понеділок, 19 серпня, близько 12:00 на трасі Мукачево – Львів між населеними пунктами Крилос та Тязів, що неподалік від Івано-Франківська.

Тут 17-річна жителька Галича без водійських прав на автомобілі Opel Insignia виконувала маневр обгону та перетнула осьову лінію розмітки. Вона виїхала на смугу зустрічного руху, де врізалась у Skoda Octavia, яке їхало у своїй смузі руху.

Внаслідок зіткнення загинула і неповнолітня водійка, і керманич Skoda Octavia – 35-річний житель Чернівців.

Крім того, у кареті швидкої допомоги також помер 20-річний пасажир автомобіля Opel Insignia, теж мешканець Галича. А пасажирку Skoda Octavia, 31-річну мешканку Вінниці, госпіталізували.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили загибель кількох осіб).

Слідство триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *