ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові судять двох наркоторговців

Наталя Дуляба

|

На лаві підсудних у Львові опинились двоє чоловіків, які продавали наркотики, роблячи надворі так звані «закладки». Про це Львівському порталу повідомили у Львівській обласній прокуратурі.

Встановлено, що двоє чоловіків організували збут амфетаміну та таблеток МDМА. До «справи» залучили ще двох осіб. Кожен із них відповідно до розподілених ролей виконував свої обов’язки: купував, пасував чи збував наркотичні засоби.

Розповсюджували «товар» у Львові та на території області, здійснюючи «закладки» у публічних місцях. Потенційних покупців ділки залучали через спеціально створений та адміністрований ними чат-бот у Тelegram, який слугував каналом продажу психотропів.

Оплата за придбані заборонені речовини надходила на банківські картки, відкриті на підставних осіб.

В ході санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів виявили та вилучили більше 300 г амфетаміну та 121 таблетку МDМА.

Обох спійманих учасників злочинної організації обвинувачують в незаконному придбанні, перевезенні, зберіганні з метою збуту та збуту психотропних речовин (ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України).

Обвинувальний акт скеровано до суду. Зловмисникам загрожує від 9 до 12 років тюрми з конфіскацією майна.

Одного зі співорганізаторів та виконавця наразі ще розшукують.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *