ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові на «Книжковій площі» обміняли 4,5 тисячі книг

Олег Дерев'янко

|

Нещодавно у Львові організували масштабну «Книжкову площу», де впродовж дня відвідувачі обміняли понад 4,5 тисячі книг та взяли участь у тематичних дискусіях і майстер-класах. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Читачі, які здали книги в період з 17 червня до 12 серпня, отримали квитки-перепустки, що дозволили їм обрати нові книги на тематичних ятках. Загалом на «Книжковій площі» було розташовано 16 таких яток.

«Це понад 4,5 тис. нових емоцій, роздумів, пізнань! Львівська муніципальна бібліотека зробила не просто грандіозну книжкову подію з насиченою дискусійною, поетичною та музичною програмою. Ми побачили, скільки нас, книголюбів, багато, як ми завзято шукаємо нові цікаві книги, як починаємо їх читати просто у парку, як найменші книголюби тягнуться до пізнання нового і проводять свій найкращий час на “Книжковій площі”», – зазначив керівник міського управління культури Олексій Тарабан.

Окрім книгообміну, відвідувачі мали змогу взяти участь у дискусіях про культуру, літературу воєнного часу, відвідати концерт локальних музикантів. Для дітей підготували майстер-класи, інтерактивні зони, читання вголос, фотозони та зустріч із письменницею Олею Вовк.

Додамо, що «Книжкова площа» – це масштабний обмін книгами в центрі Львова, який організовує Львівська муніципальна бібліотека. Перший такий книгообмін відбувся у 2021 році у дворику Ратуші.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *