ОСТАННІ НОВИНИ

У Бродах двоє наркоділків продавали амфетамін та канабіс 

Наталія Жолинська

|

Правоохоронці затримали двох бродівчан, які продавали місцевим мешканцям психотропні та наркотичні речовини способом «з рук в руки». Про це Львівському порталу повідомили у Львівській обласній прокуратурі.

Слідчі встановили, що затримані, 25-річний та 38-річний мешканці міста, продавали психотропні та наркотичні речовини за попередньою домовленістю з «клієнтами» по телефону. Передавали «товар» при зустрічі, безпосередньо «з рук в руки», за місцем свого проживання або ж на нейтральній території. 

За даними правоохоронців, під час санкціонованих обшуків  виявили та вилучили у зловмисників речовини, схожі на канабіс та амфетамін, засоби для виготовлення та фасування заборонених речовин, електронні ваги, виручені 110 тисяч гривень від незаконної діяльності, 20 тисяч доларів та інші речові докази. 

Слідчі повідомили їм про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 та ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна. 

Досудове розслідування триває. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *